نشریه فصلنامه روان شناسی تربیتی یک نشریه دسترسی-آزاد، دو سو-ناشناس، و همکار-بررسی می باشد که از سوی دانشگاه علّامه طباطبائی به عنوان دانشگاه پیشرو در علوم انسانی و اجتماعی در ایران منتشر می شود. این نشریه به منظور فراهم نمودن محیط فکری برای پژوهشگران ملّی و بین المللی با تمرکز بر مباحث روان شناسی تربیتی پایه گذاری شده است. این نشریه در پاسخ به پیشرفت های صورت گرفته در حوزه روان شناسی تربیتی انتشار یافته و هدف آن انتشار مقالات با کیفیت که یافته های مرتبط با موضوعات مهم روان شناسی تربیتی را گزارش می دهند می باشد. در این نشریه، مانند سایر نشریات دانشگاه علامه طباطبائی، جهت تسهیل شناسایی و جستجو، هر مقاله شمارۀ شناسایی خاص (doi) خود را دارد.

به منظور دسترسی آسان و جهانی به آخرین یافته های پژوهشی، این نشریه به عنوان یک نشریه دسترسی-آزاد پایه گذاری شده است.

نشریه مبلغ دو میلیون ریال بابت جبران بخشی از هزینه داوری دریافت می کند و در صورت پذیرفته شدن مقاله مبلغ چهار میلیون ریال بابت بخشی از هزینه‌های پردازش مقالات از نویسندگان دریافت میگردد، مابقی هزینه‌ها از سوی دانشگاه علامه طباطبائی پشتیبانی مالی می شود.

کپی‌رایت و لایسنس

Creative Commons License

نویسنده/نویسندگان با اختیار و آگاهی کامل، حقوق مادی و معنوی مربوط به انتشار مقاله را به نشریه و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی واگذار می‌نماید/می‌نمایند و نشریه در انتشار مقاله به صورت چاپی، برخط، لوح فشرده، نمایه­های بین‌المللی و داخلی اختیار تام دارد و منافع مادی احتمالی متعلق به نشریه و  ناشر است. این حق تنها با رد انتشار مقاله در نشریه یا انصراف نویسنده/نویسندگان از ادامه همکاری تا قبل از تعیین تکلیف قطعی مقاله سلب خواهد شد.

این نشریه، با درصد پذیرش 38%، و سایر نشریات دانشگاه علامه طباطبائی در پایگاه­ های زیر نمایه می شوند:

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

• پایگاه اطلاعات نشریات کشور
  •  پایگاه مجلات تخصصی نور
  •  پورتال جامع علوم انسانی
  •  سیویلیکا
  •  گوگل اسکالر
  •  ریسرچ گیت
  •  پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
  • آکادمیا

نشریه  فصلنامه روان شناسی تربیتی در دو نسخه چاپی و آنلاین منتشر می شود.

درباره فصلنامه روان شناسی تربیتی

• ·         کشور محل چاپ : ایران
  • ·         ناشر: انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی
  • ·         شروع انتشار: پاییز 1384
  • ·         فرمت:  چاپی و الکترونیکی
  • ·         شاپای چاپی: 3183-2538
  • ·         شاپای الکترونیکی:  3191-2538
  • ·         قابل دسترسی از: magiran.com, noormags.ir, sid.ir, civilica.com academia.edu
  • ·         درصد پذیرش مقالات: 6%
  • ·         وضعیت چاپ: چاپی و الکترونیکی
  • ·         نوبت‌های چاپ: فصلنامه
  • ·         دسترسی قبلی: بلی
  • ·         زبان مجله: فارسی (چکیده انگلیسی)
  • ·         حوزه  تخصصی: روانشناسی تربیتی
  • ·         هزینه داوری مقاله: بله
  • ·         نوع مجله: علمی(ب)
  • ·         دسترسی رایگان و آزاد به مقالات: بلی
  • ·         نمایه شده: بلی
  • ·         نوع  داوری: داوری بسته و حداقل 2 داور
  • ·         زمان بررسی اولیه: حداکثر 10 روز
  • ·         زمان داوری: حداقل 9 هفته
  • ·         ایمیل مجله: fpsychology@atu.ac.ir
  • ·         ایمیل پشتیبان: atupress@atu.ac.ir

سیاست‌های آرشیو و نگهداری مقالات

فصلنامه روان‌شناسی تربیتی، نگرانی‌های نویسندگان، خوانندگان، کتابداران و سایرین را در مورد نیاز به حفظ طولانی مدت و دسترسی به تحقیقات علمی را، در حالی که دنیای انتشارات در حال دیجیتالیزه شدن است را درک می‌کند. خط مشی ما مستقیماً و صادقانه به مساله بایگانی یعنی نگهداری طولانی مدت به همراه دسترسی می‌پردازد.

فصلنامه روان‌شناسی تربیتی، متعهد به بایگانی، یعنی حفظ طولانی مدت و ایجاد امکان دسترسی به اطلاعات تحقیقاتی علمی منتشر شده به صورت الکترونیک در فصلنامه روان‌شناسی تربیتی می‌باشد. این بیانیه خط مشی میزان تعهد بایگانی مجله و رویه‌های مربوطه برای انجام این تعهد را مشخص می‌کند. فصلنامه روان‌شناسی تربیتی، به عنوان یک آرشیو برای تمام اطلاعات الکترونیکی منتشر شده توسط این مجله عمل خواهد کرد. محتوای آرشیو شامل تمامی نسخه‌های این مجله با قابلیت دسترسی آنلاین و انتشار مطالب تکمیلی مربوطه خواهد بود. محتوای اصلی اطلاعات هیچ‌گاه تغییر نخواهد کرد اما ممکن است به دلیل رخ دادن اشتباهات و نیاز به اصلاح محتوا، ارجاعات و سایر موارد که پس از انتشار اصلی دستخوش تغییر می‌شوند، به صورت حاشیه‌نویسی یا افزودن اطلاعات تکمیلی، تکمیل شوند.

برای بهره‌برداری کارآمد و ایمن از سرویس آنلاین، فصلنامه روان‌شناسی تربیتی متعهد می‌شود که نسخه‌های کپی به منظور حفظ اطلاعات و امنیت از آرشیو الکترونیک نشریه‌های تهیه کند. نسخه‌های تکثیری برای ایجاد امکان تحویل سریع محتوا به مصرف‌کنندگان استفاده می‌شود در حالی که نسخه‌های تکثیری امنیتی به عنوان نسخه بک‌آپ نگهداری می‌شود. فصلنامه روان‌شناسی تربیتی، متعهد به تجدید دوره‌ای این تکثیرات است. حداقل یک نسخه تکثیری امنیتی در مکانی جدا و دور از دفتر تحریریه فصلنامه روان‌شناسی تربیتی در تهران، ایران نگهداری می‌شود.

Open Access